Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 14 de desembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Componc cançons per aïllar-me del món, però la majoria estan inspirades en les meves amistats i la meva parella. La meva parella en sap dues o tres, però no sap que he arribat a compondre melodies molt pervertides. Toco el piano i m'encanta el rock'n'roll, però a l'hora de compondre m'inclino més per Pop o per balades.

Noia, 15 anys
Un noi que m'agradava molt va marxar fa molt de classe, però m'enganyo pensant que ja he superat perdre el contacte. Encara penso molt en ell i fins i tot apareix als meus somnis com si encara fóssim nens petits.

Noi, 15 anys
Jo sempre m'he sentit hetero, però sempre que vaig al lavabo i veig als tios pixant se m'empalma moltíssim i no ho puc evitar. No sé què passa, però crec que soc super GAY i la meva família és super religiosa i patriarcal.

Noia, 16 anys
Estic molt pillada del meu tutor de l'any passat. Ara ja no ho és perquè m'he canviat d'escola, però sempre que ens veiem hi ha aquella connexió. Vesteix d'una manera que bufff.

Noi, 18 anys
Durant l'estiu de l'any passat vaig anar a un campament d'aquests per aprendre angles a Anglaterra. Hi havia una noia més gran que estava molt bona i que em posava molt i els darrers tres vespres ens vam estar liant i vam arribar a follar a una excursió dins un bany públic. Vaig estar pensant amb ella tot l'estiu. El cas és que quan va començar el curs de nou jo em vaig canviar d'insti i vaig començar a follar casualment amb una i ella té sentiments per mi. Un dia quan sortia de la seva habitació em vaig trobar amb la seva germana que era la tia d'Anglaterra i ho havia sentit tot. Ara no sé que fer.

Noia, 16 anys
Sento que tothom espera massa de mi. Soc intel·ligent i em va molt bé d'estudis, però quan trec una nota més baixa de 9 els meus pares i profes semblen com decebuts. I jo sé que ho faig per mi, però a vegades sento que estic esforçar-me per no decebre'ls a ells. I no soc gens dependent, no es tracta d'això, el que passa és que em sento malament, culpable i estressada perquè si "fracasso" estaré decebent moltes més persones de les que m'agradaria, que la que m'agradaria és una, jo.

Noi, 15 anys
Des de principis d'aquest any, hi ha un noi de 25 anys (que té novia) que em posa molt. La cosa és que ens portem gairebé 11 anys i clar no sé que fer... Però cada dia que vaig a entreno el veig perquè juga al mateix club. Em posa moooolt!!!🥵

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: