Els 6 motius pels quals ens agrada tontejar amb una altra persona

per Redacció, el 8 de gener de 2023 a les 06:00
Tot i que ens costi reconèixer-ho, tots hem tontejat alguna vegada amb algú amb qui en el fons no volíem res. El tonteig, en realitat, és una manera de fer-li saber indirectament a l'altra persona que estem interessats en ell/a, però sovint simplement tontegem per diversió, perquè ens agrada treure la nostra part seductora.

Hi ha persona que asseguren que tenen una personalitat seductora i que tontegen perquè així és la seva manera de ser. Segons l'estudi Sex Roles, hi ha 6 motius pels quals una persona sol coquetejar: per aconseguir una trobada sexual, per avançar en una relació romàntica, per divertir-se, per explorar el potencial d'una possible nova relació, per augmentar l'autoestima i per aconseguir que l'altra persona li faci un favor.


És innegable que quan estem coquetejant sentim una càrrega química i una tensió sexual que culmina en un petó. I és que no hi ha res més atractiu que sentir que estem seduint a una persona (i no a qualsevol, sinó a la que nosaltres volem seduir). Al final, tontejar és un joc i, com qualsevol joc, és capaç de provocar adrenalina i dopamina.

En definitiva, coquetejar sense intencions pot ser molt divertit sempre que ambdues parts sapiguem que no s'està buscant res. En cas contrari, podries estar jugant amb les il·lusions i els sentiments de l'altra persona.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: