Li proposen matrimoni a la coreògrafa de Bad Bunny en mig d'un dels seus concerts

per Redacció, el 16 de desembre de 2022 a les 06:00
El passat 9 de desembre la Karina Ortiz, coreògrafa de Bad Bunny, va viure una de les seves millors nits. I és que la seva parella, Moux, li va demanar matrimoni al mig del concert en què ella estava ballant.

La Karina mai s'hauria imaginat que al mig de la cançó 'Ojitos Lindos', la seva cançó preferida, el seu novio es posaria de genolls i li demanaria matrimoni davant de 50.000 persones. Això va passar durant el concert que Bad Bunny va donar l'Estadi Azteca de Ciutat de Mèxc i els fans de l'artista han compartit aquest moment a les xarxes socials.


Ella mateixa va publicar un dels vídeos on es veu la seva emoció i va comunicar que, evidentment, li havia dit que "sí".
 
@karinaortizpr UNA NOCHE QUE JAMAS OLVIDARE 😭💍💖 TE AMO @Meduso ♬ original sound - karinaortizpr

A més, va publicar un carrusel de fotografies d'aquest moment tan especial: "Una nit que mai oblidaré. T'estimo".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: