Logotip de Adolescents.cat

Les primeres paraules d'Aitana en ser preguntada per la ruptura amb Miguel Bernardeau

per Redacció, el 15 de desembre de 2022 a les 09:17
Aquest dimecres sortia a la llum que la relació d'Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau podria haver-se acabat. Així ho assegurava la revista Lecturas en exclusiva. Segons el mitjà, la parella hauria decidit emprendre camins separats després de quatre anys junts.

De fet, l'actor ja hauria marxat de la casa que compartien i estaria passant uns dies a casa dels seus pares, que viuen a la mateixa zona de Madrid.


Doncs bé, hores més tard que Lecturas publiqués aquesta notícia, l'Aitana va acudir a un esdeveniment de Yves Sant Laurent, marca de la qual és imatge. Com era d'esperar, durant la catifa vermella se li va preguntar sobre aquest rumor.

La seva resposta? Doncs ni confirmar ni desmentir. La cantant va assegurar que "està molt bé" i que no li agrada parlar "de la seva vida personal". "Mai dic res relacionat sobre aquest tema i no ho diré avui tampoc", va afirmar.


Per part seva, Miguel Bernardeau segueix sense pronunciar-se, així que de moment l'estat de la seva relació continua sent una incògnita.

El suposat motiu de crisi


Segons Lecturas, la relació va començar a anar malament aquest passat maig, quan estaven gravant la sèrie La Última. L'actor va decidir deixar de banda alguns projectes per centrar-se en aquesta producció audiovisual. L'Aitana, en canvi, va optar per compaginar la gravació amb la seva carrera musical –ha estat i continua estant de gira-.

Aquest fet –sempre segons Lecturas- va provocar tensió entre els dos i diverses discussions que els van anar distanciant.






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: