Com els afectarà (econòmicament) a l'Aitana i el Miguel la seva ruptura?

per Redacció, el 19 de desembre de 2022 a les 06:00
Es fa difícil de creure que després d'unes setmanes intenses promocionant la seva primera sèrie junts per Disney+, l'Aitana i en Miguel se separin. Però així ho ha confirmat la revista Lecturas, ja que han comprovat que ja no viuen junts i s'han assabentat que el rodatge de 'La Última' no ha estat tan fàcil com ens volen fer creure.

Ahir van començar a aparèixer centenars de notícies sobre el tema i aquella mateixa nit la cantant va fer una aparició publica per assistir al sopar nadalenc que havia organitzat la marca Yves Saint Laurent Beauté. Allà l'esperaven molts mitjans per preguntar-li sobre la seva relació i ella va demanar que: "Si us plau, no em perseguiu".

 

De moment no se'ls ha vist junts i es desconeix quin tipus de relació tenen actualment, però hi ha moltes fonts que han confirmat que durant el rodatge de la sèrie hi va haver molta tensió entre ells. Tot i això, durant tota la promoció de la sèrie i la première a Callao el passat 30 de novembre, la parella va posar bona cara i van actuar com si tot anés bé entre ells.


Alguns experts han volgut analitzar com els afectarà la seva ruptura i sembla que econòmicament no els perjudicarà perquè legalment no tenen res a nom dels dos. La casa on vivien la va comprar l'Aitana i la va reformar per complet abans d'anar-hi a viure. Va ser més endavant que en Miguel va anar a viure a aquesta casa de 270 metres quadrats i 3 pisos.

Pel que fa a la seva imatge pública tampoc els hauria d'afectar massa. De moment no es coneixen els motius de la ruptura i no sabem si hi ha hagut terceres persones implicades. Si aquest fos el cas, un d'ells podria sortir perjudicat. Però en cas que hagi estat una ruptura pactada, la seva imatge hauria de quedar neta. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: