Aquestes han estat les sèries més buscades del 2022

per Redacció, el 16 de desembre de 2022 a les 06:00
Aquest any s'han estrenat moltes sèries com La casa del dragón, Miércoles i Anillos de poder, però cap d'aquestes ha aconseguit posicionar-se com la número 1. Gràcies a Google Trends podem conèixer les sèries més buscades del 2022 i, com era d'esperar, Euphoria apareix a la primera posició.

La segona temporada de la sèrie protagonitzada per la Zendaya es va estrenar a HBO Max a principis del 2022 i va batre rècords d'audiència.



La casa del dragón es va estrenar després d'Euphoria i ha estat un altre dels èxits d'aquest any.



I, en tercer lloc, trobem Caballero Luna, una minisèrie de Disney+ basada en el personatge de Marvel Cómics.



 


Podem veure que sèries de Netflix com El vigilante, ¿Quién es Anna? o Dahmer també han sigut molt vistes, però no tant com per posicionar-se en primera posició.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: