Acusen aquesta sèrie de Netflix de ser racista

per Redacció, el 16 de desembre de 2022 a les 06:00
El passat 23 de novembre es va estrenar Miércoles a Netflix, una sèrie que en poques setmanes ha aconseguit posicionar-se com una de les més vistes. Però, tot i la bona acollida que ha tingut la trama, la sèrie ha estat acusada de ser racista.

I és que hi ha un detall que l'audiència no ha passat per alt: tots els personatges dolents són negres. Bianca, l'enemiga de Miércoles, Walter, el cap corrupte que coneixia la veritat sobre l'assassinat de Garret Gates i l'alumne que espatlla el ball d'homenatge a la sagnant 'Carrie'.

 
Com sempre, moltes de les crítiques han anat a parar a Twitter. Molts usuaris s'han queixat que Pilgrim World té a veure amb una família negra i que hi ha algunes escenes i detalls feridors des del primer capítol. Per exemple: quan la primera víctima de la bèstia mítica apareix al bosc, per què el xèrif fa servir un barret per protegir-se la cara de la pluja, mentre que el policia negre es mulla?


Un altre microracisme que s'observa a la sèrie i que ha generat indignació és que el vaixell de Bianca de la Copa Pie està inspirat en Gold Bug, l'únic conte de E.A.P que té un protagonista negre, Juniter, que és esclau i analfabet.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: