L'Aitana demana que no gravin la seva casa i aquesta és la polèmica resposta d'una periodista

per Redacció, el 16 de desembre de 2022 a les 06:00
Aquest dimecres l'Aitana ha assistit al sopar de Nadal de la marca Yves Saint Laurent Beauté i ha aparegut per primer cop davant dels mitjans després de la seva ruptura amb en Miguel Bernardeau.

L'artista està rebent molt assetjament per part dels periodistes i va voler aprofitar l'oportunitat per demanar-los, si us plau, que no la perseguissin pel carrer i que no gravessin la seva casa: "Us ho dic, amb la mà al cor, per veure si em podeu ajudar, i és que no em graveu a casa. Perquè està començant a venir molta gent, a les tres del matí, homes, a les quatre del matí. .. Jo estic sola... De veritat ho passo molt malament. Tinc molta por", va demanar.


I va afegir: "Quan feu fotos a la meva casa per fora, quan graveu la meva casa per fora, de veritat que jo entenc que és una conseqüència de la meva feina, però necessito que hi poseu de la vostra perquè de veritat ho estic passant malament".
 

En el vídeo es pot observar com davant de l'auxili que està demanant l'Aitana, una periodista li respon: "Perquè no et persegueixin hauràs de respondre'ns". I ella explica: "Saps què passa? És que jo mai dic aquestes coses i no us ho diré ara, em sap molt de greu".
 
@clarlwt Sorry por el tonito, pero espero que se me entienda. @holaitana pide auxilio y la periodistA le dice que importancia a lo importante #aitana #periodismo #basura #feminismo #sororidad #aitanaocaña ♬ sonido original - Clara

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: