La tècnica viral de dos nois per colar-se a un concert de Bad Bunny

per Redacció, el 21 de desembre de 2022 a les 06:00
Aconseguir entrades per veure grans artistes com en Bad Bunny pot convertir-se en una missió impossible, ja que solen esgotar-se al cap de pocs minuts de posar-se a la venda. Això provoca que molts fans es quedin sense entrada per veure al seu cantant preferit en directe i que comencin a pensar maneres de colar-se al concert.

Uns nois s'han fet virals per haver trobat la solució perfecta: posar-se una armilla antireflectant i agafar una escala. Pot semblar una idea estúpida, però els va funcionar. Vestits així van aconseguir que el personal de seguretat creies que anaven a treballar i els deixessin passar sense fer-los cap pregunta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by José L (@soyjoslum)


Ha estat un dels dos protagonistes qui ha publicat el vídeo a les seves xarxes socials amb el següent text: "Utilitzem una escala per colar-nos al concert de Bad Bunny". En el vídeo es pot veure els nois informant sobre com va la seva jugada: "Acabem de passar el control de seguretat", "Estem en un túnel personal", "No puc creure, hem arribat molt lluny amb una escala i unes armilles" i, finalment, "Hem aconseguit entrar!".


Al final els nois s'acaben traient l'armilla i gaudint del concert com la resta dels assistents. La seva tècnica per colar-se ha donat molt a parlar i són molts qui ja estan estudiant els seus passos per copiar-los.
 
@elwandiioficiall Prueba de que con una escalera entras a donde quieras #elwandii #argentina🇦🇷 #viraltiktok ♬ sonido original - Elwandii

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: