Polèmica pels comentaris homòfobs d'aquest famós presentador

per Redacció, el 16 de desembre de 2022 a les 06:00
En Frank Cuesta ha publicat un vídeo a les xarxes socials on explica la seva polèmica opinió sobre la diversitat sexual a les produccions audiovisuals: "Tu ara poses una pel·lícula a Netflix i són tot noies menjant-se els morros, nois menjant-se els morros... Jo no veig un noi i una noia mai".

Segons ell, "està molt bé" que es mostrin relacions homosexuals a la ficció, però creu que haurien d'aparèixer més relacions heterosexuals perquè són és "el normal". Per a ell, la diversitat sexual és "antinatural" i ho justifica dient: "Un gall què busca, un altre gall o a una gallina? Un cérvol, què busca? Una cérvola o un altre cérvol per donar-li per cul?".


En veure les reaccions que estava tenint el vídeo, ell mateix ha comentat a Twitter que s'han manipulat les seves paraules: "Com de manipuladors sou i, sobretot, quin mal feu! Em voleu etiquetar d'homòfob, xenòfob, grasòfob, misogin i no sé quantes coses més... perfecte! Però el mal que esteu fent a aquesta societat és brutal".

Les seves declaracions han indignat a moltes persones i la Lola Índigo també ha volgut mostrar la seva opinió amb un "estic en shock".

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: