El truc addictiu per fer stories graciosos

per Adolescents.cat, el 18 de desembre de 2022 a les 08:13
Segurament com a bon/a zennial ja coneixeràs aquest truc, però per si de cas te'l compartim perquè permet fet "stories" realment divertits! Es tracta d'enganxar siluetes sota un altre fons. Per exemple el teu gat al mig d'una platja tropical.

La periodista de RAC105 Laura Grau explica de manera fàcil i ràpida com fer-ho amb un iPhone (última actualització 16.2). Més avall t'expliquem com fer-ho amb Android, encara que és una mica més laboriós.


Amb l'última versió d'iPhone l'únic que cal fer és anar a la galeria de fotos, obrir la foto que vols, mantenir el clic un parell de segons sobre la silueta que vols copiar i ja està. Després obres instagram, vas a "stories", poses el fons de foto escollit, vas a afegir text i fas clic a "paste". Se t'enganxarà la silueta copiada anteriorment. I en pots copiar i enganxar tantes com vulguis!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Grau (@laura._grau)


Com ho puc fer si tinc un mòbil Android?



Si tens un Android has d’entrar a la galeria de fotos, selecciones una foto i fas clic al llapis d’edició. Selecciones un cercle que té ratlles (just a baix a la dreta). Seguidament selecciones capturar forma i ressegueixes la silueta que vols copiar. Un cop fet, acceptes i se’t guardarà la silueta desitjada sense fons (PNG).

Per últim quedarà seleccionar la foto sense fons, fer clic als 3 punts i copiar portapapers. Després vas a les històries d’Instagram, afegir text, enganxar portapapers i llestos!

I sinó, també hi ha moltes apps d’edició de fotos com CapCut amb les que també ho podràs fer!dónes als 3 punts i copiar portapapers/ després la història d'instagram afegir text, enganxar portapapers i llest.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: