La campanya sexista de Zara que està generant indignació

per Redacció, el 19 de desembre de 2022 a les 06:00
La campanya de Zara per presentar la seva nova col·lecció Ski Collection ha generat molta polèmica i indignació. I és que les imatges parlen per si soles: nois ben abrigats i preparats per esquiar i noies gaudint d'un dia de neu com a aficionades, aguantant els esquís amb poca roba i, en ocasions, amb mig pit a fora.

Les crítiques a les xarxes socials no han trigat a arribar i són moltes les persones indignades per la manera en què la marca ha presentat a les dones. Com poden parèixer en banyador, sense pantalons i en tirants quan és evident que cap persona podria anar vestida d'aquesta manera a l'alta muntanya?

 

La usuària d'Instagram, María Gijón, creadora del compte "Educar sin esteriotipos", ha compartit i denunciat aquesta campanya clarament sexista amb un vídeo que ràpidament s'ha viralitzat i que compara a les dones esquiadores i als homes esquiadors.

 

En les últimes hores també s'ha popularitzat l'etiqueta #SkiLikeaGirl (esquia com una dona), per reivindicar que la pràctica d'aquest esport no és qüestió d'homes. A Instagram ja té més de 55.000 publicacions  amb dones que mostren el seu dia a dia a la neu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: