Per què cada cop hi ha més gent amb al·lèrgies alimentàries?

per Redacció, el 11 d'abril de 2024 a les 06:00
En els últims deu anys s'ha produït un augment del 72% d'ingressos hospitalaris a Europa per anafilàxia, és a dir, per una reacció al·lèrgica greu. Això significa que les persones som cada dia més propenses a desenvolupar alguna al·lèrgia. Però, per què passa això?

Existeixen 3 hipòtesis que podrien explicar el motiu pel qual els sistemes immunes de moltes persones confonen alguns microorganismes bons amb intrusos perillosos:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: