WhatsApp deixarà de funcionar en tots aquests mòbils a partir del 31 de desembre

per Redacció, el 19 de desembre de 2022 a les 08:47
Whatsapp és l'aplicació de missatgeria instantània més utilitzada i constantment està incorporant actualitzacions que requereixen que els dispositius tinguin cada cop més capacitat d'emmagatzematge. Doncs bé, el 31 de desembre, l'aplicació deixarà de funcionar en alguns d'aquests dispositius que no compten amb les característiques necessàries.

El llistat de telèfons mòbils on WhatsApp ja no funcionaràamb sistema Android són de la marca LG (Optimus L3 II Dual, Optimus L3 II, Optimus L7 Dual, Optimus F3, Optimus L7II, Optimus L5 Dual, Optimus L5 II, Optimus F5, Optimus F3Q, Optimus L2 II, Optimus F7, Optimus L4 II, Optimus F6 LG Enact i Lucid 2), el Sony Xperia M, el Lenovo A820, ZTE (V956 - UMI X2, Grand S Flex i Grand Memo), Wiko (Darknight i Cink Five), Archos S3 Platinum, Faea F1THL W8, Samsgung (Galaxy Core, Trend Life, X cover 2, S3 mini, Ace 2 i Trend II) i Huawei (Ascend Mate, G740 i D2).


Pel que fa als iPhone amb iOS, Whatsapp deixarà de ser operatiu als models 6S, SE i 6S Plus.

Per altra banda, els usuaris que continuïn podent fer servir l'aplicació comptaran aviat amb més novetats. Whatsapp incorporarà el "mode complementari", que permetrà tenir l'aplicació connectada a dos telèfons alhora, i traspassar les converses de manera simultània.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: