Aquesta és la nova app de moda que està fent competència a Twitter i Instagram

per Redacció, el 21 de desembre de 2022 a les 06:00
Hive és una aplicació que combina les funcionalitats de Twitter i Instagram. És molt fàcil d'utilitzar i el registre és molt senzill. Simplement, cal que tinguis un correu electrònic, que triïs el teu nom d'usuari i que assenyalis quins són els teus interessos (tecnologia, esport, videojocs...).

Un cop registrat/da et trobaràs amb un timeline molt similar al de Twitter i d'Instagram. Trobaràs publicacions cronològiques, de manera que el contingut dels teus amics i amigues t'apareixerà en ordre. A més, Hive es posiciona en contra de la censura. D'aquesta manera és possible penjar continguts relacionats amb moviments artístics. Els mugrons, doncs, estaran permesos.


Visualment, és molt fàcil d'entendre. Segons els interessos que hagis marcat, et mostrarà un contingut o un altre. A més, també incorpora funcionalitats heretades de Tumblr i de WhatsApp. Podràs escriure posts, penjar fotografies i vídeos, fer qüestionaris, obrir xats privats i rebre preguntes de les persones que ets segueixen.

També podràs afegir cançons amb les quals et sentis identificat/da al teu perfil, igual que ho fan altres apps com Tinder. I, si ets fan de l'astrologia, t'encantarà saber que pots afegir dades relacionades amb el zodíac.

 
@contentychill Hive Social: ¿El nuevo tui-ter? 👁 • #riptwitter #hive #hivesocial #contentcreator ♬ Beat Lover - Felixs

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: