L'exercici que tothom hauria de fer per acabar bé l'any

per Adolescents.cat, el 25 de desembre de 2022 a les 08:32
L'any va arribant a la seva fi i a moltes persones els agrada fer-ne balanç i preparar nous propòsits per l'any següent. Nosaltres et volem proposar un exercici pràctic per acabar l'any de la millor manera, agraïnt tot el viscut, sigui més bo o més dolent.

Busca un moment de relax i prepara l'ambient amb espelmes, encens o el que més t'agradi per centrar-te de ple en l'exercici i treure'n tot el profit! L'únic que necessites és paper i boli :) 


1. Fes una llista amb les 10 millors coses que has viscut aquest any


Poden ser moments, experiències, persones... Un cop les tinguis, ordena-les de més a menys positives.


2. A sota de la llista escriu GRÀCIES 3 vegades.

3. Ara fes una llista de les 3 pitjors coses que has viscut durant el 2022


Poden ser, simplement, dificultats personals.

4. A continuació, a sota de cada dificultat, escriu tots els aprenentatges que n'has tret.


De totes les dificultats i reptes se'n poden treure grans aprenentatges. No perdis aquesta oportunitat, intenta valorar fins i tot allò que has viscut més malament i aprofita-ho per créixer com a persona!

FELIÇ FINAL D'ANY I BON NADAL!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: