Aquest és el masturbador que ajuda a controlar un dels problemes més freqüents

per Redacció, el 2 de gener de 2023 a les 06:00
Actualment, es calcula que un de cada tres homes pateix algun tipus de problema sexual al llarg de la seva vida. Alguns no són capaços de parlar sobre aquests problemes, però patir-los és molt normal i per això cada cop hi ha més solucions.

Avui us venim a parlar de Myhixel, un dispositiu fet a Espanya i dissenyat per un equip d'uròlegs i sexòlegs de l'ISM (Institut Sexologic Murcià), la Universitat Miguel Hernández d'Elche i l'àrea d'urologia de l'Hospital Rafael Méndez.

 

La versió mèdica de Myhixel està dissenyada per tractar l'ejaculació precoç, la disfunció sexual més comuna avui dia i la que més vergonya fa acceptar. Aquest dispositiu ofereix un pla d'exercicis i un entrenament progressiu que es basa en la gamificació, amb objectius i reptes setmanals. 


Hi ha diversos models de Myhixel pensats per diferents necessitats. Tots ells imiten la sensació de penetració i disposen d'una aplicació mòbil que controla l'aparell per retenir l'ejaculació i endarrerir-la. El seu mètode d'utilització és senzill i el seu disseny permet multiplicar per 5 el temps que es dura al llit.
 

El model Myhixel Med està pensat per ajudar a controlar l'ejaculació, tenint més consciència del sexe i del plaer. És el més indicat per a les persones preocupades pel temps que duren al llit. El model TR, en canvi, està pensat per dissenyar conscientment com es vol arribar al clímax. És l'ideal per aquells homes que a causa del cansament, l'estrès o un altre motiu necessiten controlar la seva ejaculació al detall.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: