La Shakira confessa com va descobrir que en Piqué li era infidel

per Redacció, el 20 de desembre de 2022 a les 06:00
La ruptura entre la Shakira i en Piqué ha estat una de les més mediàtiques d'aquest 2022. La infidelitat de l'exfutbolista va agafar per sorpresa a molts dels fans de la parella i després de molts mesos la cantant ha explicat com es va assabentar que li estaven posant les banyes.

La cantant ha anat de convidada al programa This Morning i l'entrevistadora, Alison Hammond, ha aprofitat per fer-li preguntes sobre el videoclip de 'Te felicito'. Concretament, la pregunta ha estat la següent: "No vas a la nevera a buscar llet. Què buscaves?". A la qual cosa la cantant ha respost: "Per trobar la veritat".


La Instagrammer Keren Weinstein va ser la primera a explicar que la Shakira va descobrir que en Piqué li estava sent infidel perquè van començar a desaparèixer aliments de la nevera que ell no consumia, bé perquè no li agraden o perquè no podia consumir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @farandulanews


Diversos mitjans han especulat que la melmelada era un dels aliments que desapareixia, ja que apareix al videoclip. Era evident que en Piqué no se la menjava perquè la tenia prohibida a causa de la dieta que havia de seguir com a futbolista.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: