Pel·lícules de Netflix per veure al Nadal segons el teu mood

per Redacció, el 24 de desembre de 2022 a les 06:00
El Nadal està ple de reunions familiars i retrobaments amb d'amics. És una època molt maca, però també pot ser molt esgotadora. Per això avui et portem 8 pel·lícules que pots veure aquests dies nadalencs segons el mood en el que et trobis:

 


Versió sense playbuzz
Per recuperar el teu esperit familiar: Mujercitas
La història transcorre a Massachusetts a mitjans del segle XIX, després de la Guerra Civil als Estats Units. Decidides a viure la vida segons les seves pròpies normes, les germanes March, Meg, Beth, Jo i Amy s'hauran d'enfrontar al repte d'arribar a l'edat adulta. Les quatre germanes, guiades per la seva mare, la senyora March i avalades per la fortuna de la seva tieta March, es faran amigues del veí del costat, un jove anomenat Laurie, a més de Friedrich Bhaer, un professor d'origen alemany que animarà a la Jo a convertir-se en escriptora.

Per baixar el volum de les festes: Un lugar tranquilo
Evelyn (Emily Blunt) i Lee (John Krasinski) Abbott són una parella amb tres fills que viuen en una granja lluny de la civilització a l'estat de Nova York. Aquesta família ha sobreviscut durant mesos en un món envaït i amenaçat per mortals criatures extraterrestres que es guien pel so per caçar. En aquest context on les paraules poden significar la mort, la família Abbott viu en silenci, camina descalça i es comunica a través del llenguatge de signes.

Per passar un Nadal de cine: Mank
A la pel·lícula podem veure com veia Hollywood dels anys 1930 el crític social i guionista alcohòlic Herman J. Mankiewicz mentre s'esforça a acabar "Ciudadano Kane".

Per viure una reunió familiar apassionant: Da 5 Bloods
La pel·lícula narra la història de quatre veterans afroamericans del Vietnam que tornen a aquest país a la recerca de les restes del seu líder. A més, hi ha la promesa d'un tresor enterrat. Serà un viatge en el qual s'enfrontaran al dany permanent de la brutalitat de la guerra del Vietnam.

Per celebrar les festes amb vells amics: El irlandés
Frank Sheeran (Robert De Niro), més conegut com l'irlandès, és un sicari que ha comès més de 25 assassinats. Al final de la seva vida, Sheeran va confessar que havia estat implicat en l'assassinat de Jimmy Hoffa (Al Pacino), un poderós líder d'un càrtel. Hoffa va desaparèixer el 30 de juliol de 1975 i no va ser declarat oficialment mort fins al 30 de juliol de 1982. El seu assassinat continua sent un misteri i és un dels misteris sense resoldre més famosos de la història dels Estats Units.

Per pensar sobre la teva relació sentimental: Historia de un matrimonio
Nicole (Scarlett Johansson) és una actriu que va deixar una prometedora carrera en cinema comercial per treballar a la companyia cinematogràfica del seu marit Charlie (Adam Driver), un director de cinema emergent del qual ara es divorcia. Amb una química meravellosa i un fill junts, la història d'amor d'aquesta parella es trencarà del tot, arribant fins i tot als advocats i tribunals per tancar una vida en comú plena de ferides obertes.

Per connectar amb la màgia de la infància: Apolo 10 ½: Una infancia espacial
Ens situem a l'any 1969. L'home trepitjarà la Lluna per primer cop a la història. Aquesta pel·lícula d'animació narra dues versions de la missió Apol·lo 11 des de diferents ulls. Una és la dels astronautes i el control de la missió. La segona és des de la mirada d'un nen que viu a prop de la NASA i que està veient la missió per la televisió, però que en secret segueix una missió encoberta.

Per celebrar que l’any s’acaba: No mires arriba
Kate Dibiasky, una estudiant de postgrau d'Astronomia, i el seu professor, el Dr. Randall Mindy, han descobert una cosa tant sorprenent com perillosa: una estrella en moviment es troba al sistema solar i està a punt de col·lisionar amb la Terra. Malgrat tots els seus esforços per advertir el govern i el poble, sembla que la gent s'ho pren com una broma. Amb l'ajuda del Dr. Oglethorpe, Kate i Randall s'embarcaran en una gira mediàtica que els portarà des de la Casa Blanca fins als pitjors programes matinals de la televisió en un intent de conscienciar al món sobre un planeta que està a punt de morir.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: