Selena Gomez comenta un tiktok sobre el seu pes i la seva relació amb Justin Bieber

per Redacció, el 22 de desembre de 2022 a les 06:00
La Selena Gomez i en Justin Bieber van tenir una relació intermitent entre el 2011 i el 2018. Uns mesos després de deixar-ho, en Justin es va casar amb la seva amiga i model Hailey Bieber, cosa que no va fer massa gràcia als fans de l'actriu.

Són moltes les persones que encara no han superat la seva relació, i recentment s'ha fet viral un vídeo a TikTok que analitza diverses imatges del cos de la Selena Gomez quan sortia amb en Justin, al·legant que estava molt prima: "La raó per la qual la Selena sempre estava prima quan era parella d'en Justin Bieber", es pot llegir al vídeo.

 
@donttellmymomma.fr He rathers models..My poor baby. #selenagomez ♬ daddy issues - EX7STENCE™

La Selena va veure el vídeo i va reaccionar comentant una careta trista. Després, els seguidors van començar a especular sobre la relació entre el pes de la Selena i la seva història d'amor amb en Justin. Una fan va escriure: "Justin la va cagar. Jo encara us estimo. Jo sempre seré de Jelena <3" i l'actriu va respondre: "No carinyo. Ell és més de models. Jo sóc massa normal".


Ningú esperava aquesta resposta de l'actriu, però no és el primer cop que parla públicament del seu pes i de la seva relació amb en Justin. "Sincerament, m'és igual el meu pes, la gent em criticarà igual. Per ser molt gran, per ser molt petita... Per no encaixar-hi. Meh meh meh meh". En una altra ocasió, Selena va dir: "M'he adonat que la gent m'ataca pel meu pes. Però la veritat és que fluctua. Depèn molt del que estigui passant a la meva vida".

Pel que fa a la relació amb en Justin, al seu documental My Mind & Me explica que: "Em vaig sentir perseguida per una relació passada que ningú no volia deixar enrere. Després, simplement, ho vaig superar i ja no vaig tenir por".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: