Polèmica pel petó d'aquesta actriu a Brad Pitt

per Redacció, el 21 de desembre de 2022 a les 09:16
Polèmica per les declaracions de l'actriu Margot Robbie. El motiu? L'artista ha assegurat que va "aprofitar l'oportunitat" d'estar treballant amb Brad Pitt per fer-li un petó.

Us posem en context. L'actriu i l'actor estan a punt d'estrenar Babylon, pel·lícula dirigida per Damien Chazelle, director de films tan famosos com Whiplash o La la land.


Com sempre passa abans d'una estrena, tots dos estan concedint entrevistes per fer-ne promoció. Doncs bé, en una d'aquestes entrevistes Margot Robbie explicava que el petó entre ella i Bard Pitt no "era al guió".

"Vaig convèncer al director per incloure l'escena del petó, ja que creia que és el que el meu personatge faria en aquell moment", deia l'actriu, que afegia rient: "A més, quan tornaria a tenir l'oportunitat de fer un petó a Brad Pitt?".

Doncs bé, tot i que ho va dir en to de broma, Twitter s'ha omplert de crítiques cap a l'actriu, acusant-la de sexualitzar Brad Pitt. "Si aquestes declaracions les fes un home, què passaria?", es pregunten alguns usuaris.

Sigui com sigui, l'actor ha volgut deixar clar que ell va estar d'acord en afegir l'escena del petó i que no hi va haver cap mena de problema ni malentès.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: