Justin Bieber critica durament H&M per aquestes peces de roba

per Redacció, el 21 de desembre de 2022 a les 09:36
Cada cop és més habitual que les grans cadenes de moda treguin peces de roba inspirades en sèries, pel·lícules i també artistes. De fet, fa poques setmanes H&M va llençar una col·lecció sobre Justin Bieber, un dels cantants amb més seguidors a nivell mundial.

El que segurament no s'esperava la marca, però, és que l'artista critiqués els productes. Justin Bieber ha assegurat que la col·lecció "és una porqueria" i ha demanat als seus fans que no comprin ni un sol article.

 
El cantant ha deixat clar que ell no va aprovar aquests productes i que no li sembla bé que estiguin a la venda.


Per la seva banda, H&M ha remarcat que es van seguir els procediments adequats i que, per tant, els productes que estan distribuint són totalment legals. Es tracta de diferents dessuadores que fan referència a la gira mundial que Justin Bieber ha hagut de cancel·lar per motius de salut. També s'han posat a la venda altres peces de roba on es poden llegir versos de la seva cançó Ghost i fundes de mòbils amb imatges inspirades en el cantant.

Ara caldrà veure com acaba tot plegat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: