3 coses molt bones de masturbar-te durant aquest moment

per Adolescents.cat, el 21 de desembre de 2022 a les 11:33
Què significa el concepte “menstrubation”? Doncs això, masturbar-se durant la menstruació. Encara hi ha molts tabús al voltant de la masturbació i també de la menstruació, però amb cada generació de dones anem evolucionant i avançant cap a la llibertat i consciència sexual.

Womanizer és una marca internacional que s’enfoca a eliminar estigmes entorn del plaer femení i t’en parlem perquè va realitzar un estudi sobre els beneficis que té masturbar-se i arribar a l’orgasme en els dies de menstruació.


1. Menys dolor menstrual



Amb l’orgasme, el cos allibera un còctel d’hormones i neurotransmissors que no només generen plaer, sinó que serveixen d’analgèsics naturals per calmar el dolor menstrual: oxitocina, endorfines, dopamina…


2. Efecte relaxant



Aquestes mateixes hormones de la felicitat que el cos segrega durant la masturbació i sobretot en el moment de l’orgasme, desencadenen un efecte relaxant perfecte pels dies en els que estem menstruant.

3. Més sensibilitat



Durant la menstruació el cos acostuma a estar molt més sensible, és per això que la masturbació pot arribar a ser encara més plaent i satisfactòria.

Encara que això són dades generals, no hem d’oblidar que cada persona i cada cos són un món i que no tothom pot sentir aquests efectes de la mateixa manera. El més important és que t’exploris i et coneguis per saber què et fa sentir bé a tu :)

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: