Logotip de Adolescents.cat

Surt a la llum el motiu de la mort del tiktoker Cooper Noriega

per Redacció, el 21 de desembre de 2022 a les 06:00
El passat 9 de juny va morir el tiktoker Cooper Noriega amb tan sols 19 anys. El seu cos va ser trobat a un estacionament a Los Angeles i en aquells moments els seus fans estaven preocupats pel seu benestar, ja que sabien que estava enganxat a les substàncies. De fet, el 5 de juny va explicar a través del seu Instagram que havia creat un servidor de Discord per a la salut mental i que ell estava lluitant contra l'addicció des que tenia 9 anys.

Segons el metge forense del comtat de Los Angeles, la seva mort va ser causada pels "efectes combinats d'alprazolam, fentanil i lorazepam". El 10 de juny la seva mort va ser notícia i "BFF's Podcast" de Barstool Sports va publicar "RIP Cooper Noriega" a Twitter. Els seus seguidors es van mostrar molt dolguts per la seva mort i la seva família també va pronunciar-se a través de les xarxes socials.

 

"Hola a tots. En nom de la nostra família, volem agrair-los a tots per les amables paraules de la nostra petita cooperativa. La seva mort és una absoluta tragèdia per la nostra família i els seus estimats. Preguem perquè tots com a comunitat puguem continuar amb el seu llegat. Ell us va estimar a tots i cadascun de vosaltres. Si us plau, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, ja que ens encanta sentir tot el suport", va escriure la germana de Cooper l'11 de juny.

 

El seu pare, Harold Noriega, també va comunicar al seu Facebook la mort del seu fill: "Vam perdre el nostre bell Cooper de 19 anys ahir a la nit. Va ser estimat per molts i veritablement l'amor de la vida de Treva, Parker i meva".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: