Logotip de Adolescents.cat

La Laura Escanes i l'Álvaro de Luna confirmen així la seva relació

per Redacció, el 22 de desembre de 2022 a les 06:00
El passat 20 de desembre l’Aitana va fer l’últim concert de la seva gira 11 razones + tour al WiZink Center. Molts dels seus amics músics i influencers van assistir-hi i, entre els convidats, es va poder veure a la Laura Escanes i a l’Álvaro de Luna junts.



Es rumoreja que la parella va començar a sortir al setembre, després que la Laura i en Risto trenquessin la seva relació. Fins al moment no han volgut confirmar ni desmentir res, però cada cop se’ls veu més junts. De fet, el mateix dia del concert la influencer va compartir una foto al seu Instagram de l'estudi de gravació del cantant, ja que l'havia. acompanyat per poder escoltar les seves noves cançons.
 


Podem afirmar, doncs, que la parella ja no s’amaga. El primer cop que se’ls va veure junts va ser a Tenerife amb una actitud afectuosa. Més endavant, se’ls va veure a Ciutat de Mèxic, on el cantant estava de gira i ara se’ls ha vist al concert de l’Aitana. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: