Vols aconseguir entrades per anar gratis a un concert aquest gener? T'expliquem com

per Redacció, el 22 de desembre de 2022 a les 06:00
Si ets titular del Carnet Jove tens l'oportunitat d'assistir a un concert gratuït on la Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició d'Eufòria de TV3 i el Julen, compositor, músic i cantant, presentaran la "Cançó del Carnet Jove".

Tot formarà part de la preestrena de la campanya del Carnet Jove 2023 i tindrà lloc el dijous 12 de gener del 2023 al Cinema Phenomena de Barcelona. Si hi vols assistir, només cal que responguis a un petit i senzill qüestionari i podràs guanyar una entrada doble!

Inscriu-te a través d'aquest enllaç!

REQUISITS i CONDICIONS
 Tens temps de participar fins el diumenge 8/01/2023 a les 23:59.

 Es farà un sorteig entre totes les persones que hagin contestat correctament al senzill qüestionari.

 Els menors d'edat haureu d'anar acompanyats d'un adult i portar una autorització del pare, mare, o tutor que se us enviarà en el moment de comunicar-vos la plaça en el cas de ser la persona guanyadora.

 Recorda que només pots participar si ets titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya i que les places són limitades!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: