Logotip de Adolescents.cat

Les alarmants prediccions de Nostradamus per aquest 2023

per Redacció, el 22 de desembre de 2022 a les 06:00
Nostradamus és un astròleg, alquimista, metge, filòsof i matemàtic que va escriure el llibre "Centúries astrològiques" a l'any 1555, on va fer moltes prediccions sobre el que passaria al futur.

Els seus presagis han encertat amb precisió alguns dels episodis més rellevants de la història com els assassinats de John F. Kennedy i del seu germà Robert Kennedy, l'ascens d'Adolf Hitler o les bombes nuclears d'Hiroshima i Nagasaki.

Les prediccions de Nostradamus són profecies globals que anuncien esdeveniments que estan per ocórrer i solen ser transcendentals a les nostres vides. Entre les més recents es troba la caiguda de les Torres Bessones i la mort de la Reina Isabel II. 

És cert que no totes les seves profecies es compleixen i que algunes són molt difícils d'interpretar, però aquestes són les seves prediccions pel 2023 més alarmants:
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: