Polèmica per un vídeo on haurien assetjat Lali Espósito

per Redacció, el 23 de desembre de 2022 a les 06:00
La cantant Lali Espósito s'ha convertit en una de les protagonistes de la final del Mundial de Qatar arran d'un vídeo viral on es pot observar com un aficionat d'Argentina l'agafa de la cintura per darrere i s'apropa massa a ella.

Alguns han arribat a interpretar aquest gest com un abús sexual i molts han demanat a la cantant denunciar-ho. Ella s'ha pronunciat i ha deixat clar que no emprendrà accions legals. Això sí, ha assegurat que el comportament de l'aficionat no va ser gens adequat i ha lamentat que encara avui en dia les dones hagin de viure aquest tipus de situacions.


 
@javiponzo Llegó #lali a la #argentina y respondió sobre el video #viral // #informacion #worldcup #noticias #laliesposito #qatar #parati #foryou #fyp #4u #foryoupage #foryourpage ♬ 2 Son 3 - Lali

"Això no em passa només a mi perquè sóc Lali Espósito. També els hi passa a les meves amigues quan agafen l'autobús, és un mal que patim les dones des que el món és món", va dir. I va animar a alçar la veu sempre contra aquest tipus de comportaments, no només quan ho fan a algú conegut.


L'home que apareix al vídeo ha volgut donar explicacions i ha contactat amb la cantant per dir-li el següent: "Hola Lali, com estàs? Sóc la persona que estava asseguda a la pista, darrere teu, a la final del Mundial. Vaig estar i estic veient els vídeos que van sortir a les xarxes i als mitjans, és totalment fals el que s'està dient, jo estava amb els meus amics veient els penals abraçat a un d'ells i vaig perdre l'equilibri, me'n vaig anar cap endavant i per evitar caure sobre teu em vaig sostenir un segon a la teva cintura com és veu al vídeo", va explicar.

I va afegir: "Vaig estar a Qatar des dels primers partits i l'únic que volia era veure l'Argentina campiona. Mai no faria res com del que m'estan acusant. Mai he tingut aquest tipus de problemes a la meva vida. Ho estic passant molt malament per les coses que es diuen sobre mi".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: