Logotip de Adolescents.cat

6 sèries que s'estrenen aquest gener i que no et pots perdre

per Redacció, el 31 de desembre de 2022 a les 06:00
Comencem l'any amb moltes novetats! Aquestes són les sèries que no et pots perdre aquest gener:

 


Versió sense playbuzz
Star Wars: La remesa mala (Temporada 2)
La sèrie narra la història dels clons d'elit de la Remesa Mala, que vam conèixer per primera vegada a 'The Clone Wars'. En aquesta ocasió, s'internaran en una galàxia que canviarà ràpidament just després de la Guerres Clon. Els membres de La Remesa Mala, un singular esquadró de clons que difereixen genèticament dels seus germans de l'Exèrcit Clon, tenen una habilitat excepcional que els converteix en soldats extraordinàriament efectius i en un equip imbatible. A l'era posterior a les Guerres Clon, emprendran missions mercenàries mentre lluiten per mantenir-se a la superfície i trobar noves metes. On la puc veure? Disney+. Quan? A partir del 4 de gener.

Bienvenidos a Chippendales
Es tracta d'una sèrie protagonitzada i produïda per Kumail Nanjiani. Narra la història de Somen 'Steve' Banerjee, un immigrant indi que es va convertir en l'estrambotic fundador de l'imperi més gran de striptease masculí del món i que no va permetre que res ni ningú s'interposés en els seus plans. On la puc veure? Disney+. Quan? A partir de l'11 de gener.

Vikingos: Valhalla (Temporada 2)
Vikingos: Valhalla és una seqüela de la sèrie Vikingos. Ambientada 100 anys després de l'original, segueix als grans vikings que lluiten per sobreviure a una Europa amb un canvi i una revolució constant. Els exèrcits vikings decideixen reunir-sae a Kattegat per planejar venjar-se d'una massacre a Anglaterra. Però els germans Freydis i Leif tenen al cap una altra mena de represàlia. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 12 de gener.

Atlanta (Temporada 4)
La sèrie tracta sobre Earnest “Earn” Marrks, un home solitari que torna a Atlanta, la seva ciutat natal. Quan arriba, descobreix que el seu cosí Alfred s’ha convertit en el raper de moda de la ciutat. La sèrie segueix als dos cosins en el seu ascens a l’escena del rap d’Atlanta, tot i que els seus diferents punts de vista sobre l’art, el comerç, l’èxit i la raça no ho faran gens fàcil. On la puc veure? Disney+. Quan? A partir del 13 de gener.

That ‘90s show
Es tracta del spinoff de l'exitosa comèdia de Fox: That '70s Show. Aquesta nova versió tindrà deu episodis i serà una sitcom multicàmera. Leia Forman, filla d'Eric i Donna, es trasllada al 1995 per visitar els seus avis durant l'estiu, i es relaciona amb una nova generació de nens de Point Place, sota l'atenta mirada de Kitty i la severa mirada de Red. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 19 de gener.

Mila en el multiverso
Narra la història de Mila (Laura Luz) pel seu 16 aniversari rep com a regal un dispositiu que la pot portar a visitar universos paral·lels per buscar la seva mare, Elis (Malu Mader). Mila aviat s'adona que la desaparició de la seva mare només és el principi de la seva història, ja que Elis descobreix l'existència de múltiples universos i comença a ser perseguida per un misteriós grup anomenat "Els Operadors". Mila haurà d'adaptar-se ràpidament als desafiaments amb l'ajuda dels seus nous-vells amics: Juliana (Yuki Sugimoto), Vinícius (João Victor) i Pierre (Dani Flomin), vivint així l'aventura més increïble a l'exploració del vast multivers. On la puc veure? Disney+. Quan? A partir del 25 de gener.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: