Les polèmiques declaracions d'Íñigo Onieva sobre la nova parella de Tamara Falcó

per Redacció, el 23 de desembre de 2022 a les 06:00
Fa pocs mesos ens vam assabentar que l'Íñigo Onieva li va ser infidel a Tamara Falcó a un festival de música. Tot i que al principi va voler desmentir els fets, finalment va confessar i es va mostrar molt penedit: "Estic completament enamorat de Tamara i és la dona de la meva vida, per la qual cosa em dol enormement haver-li fet mal", va dir.

Després d'aquest engany amorós, la parella va posar punt final a la seva relació, tot i haver-se promès pocs dies abans. Ara sembla que la Tamara està sortint amb Hugo Arévalo, un dels millors amics d'Íñigo que després de la seva ruptura es va convertir en un gran suport per a ella.


"Bruta rata" i "trepa" han estat algunes de les paraules que Íñigo ha dedicat a l'Hugo. Les seves paraules de ràbia han estat fruit del dolor que sent, ja que no només era el seu amic, sinó que també anava a ser el padrí del fill que esperava tenir amb la Tamara. "Només espero que no li facis mal, cuida-la i no li fallis. Espero que vagis més enllà dels teus propis interessos", ha dit Íñigo al seu examic quan ja estava més calmat. 

Sembla ser, però, que la Tamara tampoc tindrà sort amb l'Hugo, ja que segons ha comentat Saúl Ortiz al programa "Fiesta", 10 dies després d'haver-se declarat a la Tamara, ja s'hauria fet un petó amb una altra noia.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: