Logotip de Adolescents.cat

El polèmic regal de Georgina Rodríguez a Cristiano Ronaldo

per Redacció, el 27 de desembre de 2022 a les 11:33
Georgina Rodríguez està sent trending topic a Twitter. El motiu? El luxós (i car) regal que ha fet a Cristiano Ronaldo aquest Nadal. La parella del futbolista li ha regalat un cotxe Rolls Royce valorat en 330.000 euros.

Tal com es pot veure en el vídeo que ha publicat Georgina, és un quatre places descapotable que té una velocitat punta de 250 km/h. Aquest, de fet, no és l'únic cotxe de luxe que té Cristiano Ronaldo. A la seva col·lecció hi podem trobar diversos Lamborghini, Ferrari i Bugatti entre altres.


Com era d'esperar, Twitter s'ha omplert de memes d'aquest moment i també de crítiques sobre el materialisme i la superficialitat. I és que, molts cops, els millors regals són els que no tenen preu. Vosaltres què en penseu?

 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: