Per què hi està havent polèmica amb aquests dos exconcursants d'OT?

per Redacció, el 28 de desembre de 2022 a les 10:19
El shippeig entre Raoul Vázquez i Agoney Hernández va ser un els més comentats en l'edició d'Operación Triunfo 2017. Doncs bé, ara, un vídeo pujat a Twitter ha fet ressorgir els rumors.

En la gravació es pot veure a Agoney referir-se al seu company d'OT com "el seu nòvio", unes paraules que els han convertit en trending topic a les xarxes socials. Ara bé, qui hi ha de cert en tot plegat? Segons Raoul, res: "L'Agoney i jo NO érem parella el 2017".


 

En un text, suposadament escrit per ell i publicat en un canal que té amb els seus fans, el Raoul deixa clar que ell i el seu excompany d'acadèmia no van tenir res. A més a més, assegura que el petó que es van fer, no els va sortir de dins, sinó que va ser un "consell" dels professors.


"El petó se'm va aconsellar fer-lo perquè, cito textualment, 'estàs a unes alçades del programa en què et jugues molt i la teva cançó és molt plana i no llueixes", li van dir alguns professors

En aquest sentit, afirma: "El lema i la visibilitat van ser reals, però jo era un nen i ni les formes ni el timing eren els que jo necessitava". De fet, Raoul remarca que aquest tema li va estar provocant "ansietat" durant un temps.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: