Logotip de Adolescents.cat

Sebastián Yatra es pronuncia sobre la seva suposada relació amb Aitana

per Redacció, el 30 de desembre de 2022 a les 10:00
Els rumors sobre una possible relació entre Sebastián Yatra i Aitana han anat a més en les últimes setmanes, després de la suposada ruptura entre la cantant i Miguel Bernardeau, que han estat parella durant 3 anys.

Diem que han anat a més, perquè les suposicions ja fa temps que existeixen. Cada cop que han coincidit en un esdeveniment, les xarxes s'han omplert de comentaris sobre la bona química que hi ha entre tots dos. A més, també hi ha la teoria que la cançó Las dudas, en què col·laboren ambdós artistes, parla sobre ells: el tema narra un amor impossible ple de desig.


 


Ara bé, què hi ha de cert en tot plegat? Després de ser preguntat pels periodistes, Sebastián Yatra ha assegurat que ell i l'Aitana només són amics i que no tenen cap relació de parella. A més, ha volgut deixat clar que no ha tingut res a veure amb la ruptura amb Miguel Bernardeau.


Sigui com sigui, i encara que el cantant ho hagi negat, els rumors segueixen circulant, sobretot després que ahir l'Aitana compartís una imatge a stories on sortien tots dos junts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: