La prohibició de TikTok a Estats Units: què ha passat?

per Redacció, el 30 de desembre de 2022 a les 10:26
Els Estats Units han prohibit TikTok als membres de Congrés. Aquesta setmana s'ha ordenat als polítics que esborressin l'app dels seus mòbils. El motiu? La unitat de ciberseguretat del Congrés, ha declarat TikTok una aplicació d'alt risc perquè, segons diuen, no compta amb un sistema de protecció adequat.

TikTok és propietat de ByteDance, empresa localitzada a Pequín, i això l'ha fet sospitosa de certs comportaments. Fa poc el director del FBI, Christopher Wray, va advertir que el govern xinès podria fer servir l'app per a controlar dispositius o amb propòsits d'espionatge.


Per la seva banda, els responsables de l'aplicació van assegurar que no emmagatzemen dades dels Estats Units i en qualsevol cas no comparteixen informació amb el govern Xinès.

Sigui com sigui, la preocupació als Estats Units per la (manca) de seguretat de TikTok ha anat a més i per això -diuen- s'ha decidit tirar endavant aquesta mesura. De fet, alguns polítics han demanat que la decisió s'ampliï i que es prohibeixi la utilització de l'app a tot el país.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: