Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per tu el 2023

per Adolescents.cat, el 1 de gener de 2023 a les 08:35
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Especial Cap d'Any 2023



Uf, uf, uuuuuf! Després d'un 2022 dur i intens per a moltes persones el 2023 es presenta interessant. Els astres ens diuen que no serà un any fàcil, concretament les èpoques de més tensió seran entre el maig-juny i l'octubre-novembre de 2023. Hi haurà certa tensió i algunes proves més, tot i així no serà un any terrible perquè no s'esperen aspectes molt "dolents".


La part positiva és que el 2023 és l'oportunitat perfecte per començar a apropar-nos a allò que més desitgem en essència. Si has aprofitat el 2022 per conèixer-te millor, el 2023 és el teu moment d'apostar pel que desitges de veritat sempre que siguis molt coherent amb tu mateix/a. Tocarà vèncer les trampes de l'ego i treballar per aprofitar tota aquesta energia de canvi i transformació que ens porta l'any nou!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: