Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes revela una actitud de Risto Mejide que no li agradava gens

per Redacció, el 2 de gener de 2023 a les 09:19
Des que ella i Risto Mejide es van separar, que Laura Escanes ha anat mostrant les parts "menys idíl·liques" de la seva relació. Fa unes setmanes, per exemple, assegurava a La Resistencia que muntar negocis amb la teva parella no és massa bona idea.

Ho deia en referència als diversos projectes que ella i Risto Mejide havien emprès junts durant els últims anys, com ara un podcast que actualment ja no estan emetent.


A banda de les tensions i discussions que sorgien arran dels seus negocis, hi havia una altra actitud de Risto Mejide que molestava molt la influencer: que era molt poc detallista.

Així ho ha donat a entendre a través de les seves stories. Laura Escanes ha publicat una imatge del dia que feia 26 anys on se la pot veure somrient i amb un pastís. A sota hi ha escrit el següent text: "No va ser un bon dia encara que estigués rodejada de la família. Amb la distància ho recordo amb tristor. Em vaig encarregar jo mateixa el pastís (trist, però cert), i una mica més i me'l trec jo mateixa per bufar les espelmes".


En aquest sentit, reconeix que de vegades a Instagram es projecten coses que són falses: "A Instagram no es veu això. Em fa ràbia aquesta pressió d'ensenyar que estàs feliç perquè, si et compares, tot són famílies felices i moments increïbles".

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: