Denuncien Dani Alves per una agressió sexual en una discoteca de Barcelona

per Redacció, el 2 de gener de 2023 a les 10:13
Dani Alves ha estat denunciat per una agressió sexual en una discoteca de Barcelona. Segons el diari ABC, els Mossos d'Esquadra han rebut la denúncia per uns fets que haurien passat la matinada d'aquest divendres a la discoteca Sutton de la capital catalana. 

Segons relata el mateix diari, la dona denunciant es va presentar a la comissaria de la policia catalana a Gràcia aquesta mateixa matinada per fer efectiva la denúncia, que seria per haver rebut tocaments de l'exjugador del Barça. La víctima assegura que el brasiler li hauria posat la mà per dins de la roba interior, fet que va fer que ella avisés a les seves amigues, que també van notificar els fets al personal de seguretats del local.


Va ser llavors quan el personal de la discoteca va activar el protocol contra agressions sexuals i van traslladar la dona a un espai segur envoltat de les seves amigues, mentre que també es va avisar als agents dels Mossos d'Esquadra. En arribar, Alves ja havia abandonat la discoteca. La dona va ser traslladada a un centre hospitalari per avaluar el seu estat mentre que la policia catalana manté oberta la investigació.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: