Quants diners guanya la Dulceida amb les seves xarxes socials?

per Redacció, el 9 de gener de 2023 a les 06:00
Aida Domènech, coneguda com a Dulceida, s'ha convertit en una de les influencers més conegudes del país. A Instagram compta amb més de 3,2 milions de seguidors i moltes marques confien en ella per promocionar els seus productes.

I és que la seva comunitat de seguidors permeten que la influencer pugui viure gràcies a les seves xarxes socials, però el camí ha estat llarg. L'Aida va començar amb un petit blog de moda l'any 2009, quan les xarxes socials encara eren unes desconegudes. Es va obrir un canal de Youtube i es va donar a conèixer.


Amb els anys, no només es va convertir en una referent en la creació de contingut de moda, sinó que també es va convertir en una icona pel públic LGTBI amb la seva relació de set anys amb Alba Paul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)


Recentment, la influencer ha tingut l'oportunitat de protagonitzar una docuserie a Amazon Prime Video: Dulceida al desnudo, on mostra tot allò que no es veu a les xarxes socials.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)


Tot i que el món de les xarxes socials no sempre és fàcil, està molt ben pagat. Diversos estudis de mercat han estimat que, només amb les seves publicacions d'Instagram, la Dulceida podria estar guanyant entre 100.000 i 150.000 euros mensuals. Una xifra que encara s'incrementa més si tenim en compte que és la propietària de l'empresa DulceWeek End S.L., fundada l'any 2016 i que l'any 2020 va facturar 2,4 milions d'euros.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: