Parelles inesperades que han sorgit aquest 2022

per Redacció, el 3 de gener de 2023 a les 06:00
El 2022 ha estat un any de moltes ruptures, però també han sorgit noves relacions. La de la Laura Escanes i l'Álvaro de Luna ha estat una de les més sorprenents. Ningú esperava la ruptura de la influencer amb en Risto Mejide i molt menys que pocs mesos després estigues sortint amb el cantant.
 

Tot i que encara no ho han confirmat, ja no amaguen la seva relació. Se'ls ha pogut veure junts a Tenerife, Mèxic i al concert de l'Aitana. Estan passant molt temps junts i es nota que tenen alguna cosa més que una bonica amistat.

Una altra ruptura inesperada va ser la del Piqué i la Shakira. L'exfutbolista va trigar molt poc a ser vist amb la Clara Chía, la seva nova novia. Fins i tot en Piqué va donar-li feina a la seva empresa Kosmos. La seva relació sempre ha estat pública i se'ls ha pogut veure assistint junts a un casament, anant de viatge a Praga i al concert del Dani Martin.

 

Anna Guerra també ha trobat l'amor aquest 2022. La cantant ha començat a sortir amb Victor Elías, actor i music. El 14 de febrer van confirmar la seva relació i ara ja se'ls pot veure, fins i tot, pujant junts a un escenari.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA GUERRA (@anaguerramusic)


També ha sorgit l'amor entre el David Broncano i la Sylvia Alonso. Sembla que tot va començar quan ella va acudir de convidada al programa de La Resistencia. A cap dels dos els agrada parlar de la seva vida privada i intenten ser discrets, però aquest any se'ls ha pogut veure fent algun viatge junts.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: