Logotip de Adolescents.cat

Les polèmiques de Waka Sabadell: els incidents i agressions que hi ha hagut

per Redacció, el 2 de gener de 2023 a les 11:43
[inicicentrarrport]La setmana passada hi va haver polèmica a les xarxes socials després que es difongués un vídeo sexual gravat a la discoteca Waka. Els Mossos d'Esquadra van posar en marxa una investigació arran de les imatges on es pot veure una noia de 16 anys fent una fel·lació a un noi a la pista de ball.

La mare de la menor va interposar una denúncia per agressió sexual després que el vídeo de la seva filla, que assegura no recordar res, comencés a circular per grups de WhatsApp, Twitter...

Aquesta no és la primera vegada que la discoteca Waka és notícia. L'espai d'oci nocturn acumula prop de 200 actuacions policials registrades només en un any, amb gairebé una cinquantena d'agressions i més d'una trentena de detencions. En repassem algunes:

Violacions


El 2021, a banda de l'agressió sexual que hem explicat, hi va haver diverses violacions a la discoteca: almenys dues noies van ser denunciar haver estat violades a l'interior del local. Els Mossos d'Esquadra van detenir diverses persones arran d'aquests fets.

A més a més, al març dos joves van ser acusats d'agressió sexual als voltants de Waka. Tots dos van entrar a presó: un dels homes en un centre penitenciari i l'altre, que era menor d'edat, en centre per a reclusos de menys de 18 anys.

Racisme


A principis de 2021 es va fer viral un vídeo que denunciava una agressió dels porters de Waka a un jove per motius racistes. A les imatges es podia veure dos vigilants donant cops de puny i puntades de peu a la víctima.
El noi va assegurar que no el van deixar entrarperquè era colombià. "No van posar cap problema als meus amics espanyols, només a mi", deia. La discoteca ho va negar i va argumentar que prèviament el jove havia agredit un auxiliar del pàrquing del local.

Incidents a les portes


Poc després d'aquest cas, un grup de clients es va enfrontar als vigilants de seguretat, acusant-los d'actituds masclistes, racistes i homòfobes. Els joves van llançar bengales, pedres, ampolles...contra el local.

Després de tot plegat, l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, on es troba situada la discoteca Waka, ha tornat a demanar a la Generalitat que tanqui el local. I és que, tal com remarquen, s'hi cometen delictes d'odi, racistes i sexuals de manera continuada.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: