El desig que l'Aitana demana al 2023 i que no ha deixat indiferent

per Redacció, el 3 de gener de 2023 a les 06:00
Aquests últims mesos l'Aitana ha estat el focus d'atenció de molta gent. Ha estrenat La Última, la sèrie que protagonitza amb en Miguel Bernardeau, ha acabat la seva gira 11 Razones + Tour omplint el Wizink Center de Madrid i ha protagonitzat una ruptura amb l'actor, amb qui feia 4 anys que sortia.

No han estat uns mesos fàcils per l'artista. A l'esdeveniment de Nadal que va celebrar Yves Saint Lauren va haver de demanar als periodistes que si us plau no la perseguissin i que no fessin fotos de casa seva: "No em graveu a casa perquè estan començant a venir molta gent a les 3 del matí, homes, a les 4 del matí. Jo estic sola. De veritat, ho passo molt malament. Tinc molta por".


Després que la seva ruptura es fes pública a través de la revista Lecturas, van apareixer molts rumors del seu possible romanç amb Sebastian Yatra. Sembla que ha passat Nadal a Madrid i que s'ha vist amb l'Aitana i, fins i tot, han fet un viatge junts a Londres amb més amics. Però de moment no hi ha res que indiqui que tenen alguna cosa més que una amistat.

L'Aitana ha estat observant el que la gent deia d'ella durant tot aquest temps. Ara no s'ha volgut callar i ha compartit el seu desig d'any nou a Twitter:

 
"Els meus desitjos per al 2023 no tenen excepcions, ho desitjo a tothom, i també als que intenten fer servir la meva imatge per promoure l'odi, perquè està clar que necessiten una ració extra d'amor cap als altres. Tant de bo entre tots aconseguim que el 2023 la manca de respecte per la llibertat de les persones i el menyspreu pel seu origen siguin cosa del passat", escrivia l'artista.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: