Què ha passat amb el youtuber Andrew Tate i Greta Thunberg?

per Redacció, el 4 de gener de 2023 a les 06:00
Andrew Tate ha estat detingut per tràfic humà, violació i per formar part d'una organització criminal. Des de l'abril del 2022 que estava sent investigat i ha estat gràcies a un fail seu que la policia ha pogut donar amb ell.

Tot va començar quan un dia va decidir publicar un tweet adreçant-se a la Greta Thunberg i explicant tots els cotxes que té i com contamina cadascun d'ells.

 
"Hola @GretaTunberg, tinc 33 cotxes. El meu Bugatti té un w16 8.0L quad turbo. Els meus DOS Ferrari 812 competizione tenen 6.5L v12. Això és només el començament. Si us plau, proporcionam la teva adreça de correu electrònic per poder enviar-te una llista completa de la meva col·lecció de cotxes i les seves respectives emissions enormes", va twittejar.

L'activista va respondre el seu tweet amb un mail fals: "Si us plau, il·lumina'm amb la teva saviesa a energiapeniscurt@buscatunavida.com".
 
La cosa no va quedar aquí, sinó que Andrew Tate va decidir fer un vídeo responent a la Greta on es veia un cartó d'una pizzeria romanesa. Les autoritats van tenir suficient per saber que es trobava al país i van anar a casa seva per detenir-lo.
 
"Hi ha quatre detinguts i semblen haver creat una organització criminal amb el propòsit de reclutar, mantenir i explotar dones perquè creïn contingut pornogràfic i després vendre'l a webs especialitzades", van dir les autoritats de Romania.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: