Què és el mode goblin i per què l'has de conèixer

per Redacció, el 11 d'abril de 2024 a les 06:00
Els últims anys no hem parat de veure el concepte de 'that girl' per tot arreu. Noies llevant-se molt d'hora per anar al gimnàs, fer journaling, llegir, esmorzar sa, fer-se la skincare... Un estil de vida idíl·lic que poca gent té. I no per falta de voluntat, sinó perquè compaginar uns estudis o una feina amb aquesta vida no és gens fàcil.

Ara, però, és tot el contrari el que s'està posant de moda: el mode goblin. Segurament alguna vegada has decidit passar-te tot el dia en pijama mirant la teva sèrie preferida, amb el mòbil apagat i menjant xocolatines. Doncs això és el mode goblin, el sentir-te a gust sense necessitar estar guapo/a i ser productiu/va.

 
@jackiedroujko Anyone else go goblin mode at their desk #artistsoftiktok #artist #fyp #viral ♬ YAS QUEEN SLAY - Tank Nerd Gym Trainer

Aquesta nova tendència intenta desfer-se de la pressió de ser perfecte. Perquè el concepte de 'that girl', lluny de motivar-te, el que fa és generar-te ansietat en veure't incapaç de tenir aquesta vida. Però, qui et diu que llevar-te a les 6 del matí per complir tots els teus propòsits et farà feliç? Potser necessites dormir, descansar i deixar la productivitat per un altre dia. No sempre pots estar al 100% i això està bé.


Des de petits ens han inculcat que cal ser productiu i, quan no ho som, ens sentim malament. Sentim que hem de produir alguna cosa i que hem de treballar-nos el futur. I sí, en part és així, però no sempre. Descansar és igual d'important que ser productiu/va. Així que si un dia no et ve de gust anar al gimnàs i el que et demana el teu cos és quedar-te al sofà amb una xocolata calenta, fes-ho sense remordiments.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: