Polèmica: els demanen quedar-se en roba interior a l'entrevista de feina

per Redacció, el 4 de gener de 2023 a les 06:00
Una companyia de selecció de l'Orient Mitjà va publicar un procés de selecció per una aerolínia a les xarxes socials. Moltes persones van decidir aplicar a l'oferta, però mai haurien pensat que durant l'entrevista s'haurien d'enfrontar a unes de les situacions més vergonyoses i indignants de la seva vida.

ElDiario.es ha pogut entrevistar a algunes de les hostesses de vol que van ser convocades a l'entrevista. Expliquen que els reclutadors van exigir que es quedessin en roba interior per examinar els seus cossos i que això els va importar més que els idiomes i l'experiència que tenien.


Els reclutadors feien comentaris vexatoris sobre les coses de les dones i els hi demanaven que es pugessin les faldilles i es traguessin les camises. Els nois van quedar exclosos del procés i a moltes noies els hi van dir que no seguien en el procés perquè estaven grasses, cicatrius o mala presencia.

"A una que parlava set idiomes la va desqualificar per tenir una mini cicatriu a la cella i li va dir que no li importava els seus set idiomes, que no agafen gent amb cicatrius. A una altra li va dir que no seguia per les pigues de la cara. A una altra li va dir que estava una mica grassa. A una altra que per tenir ulleres i bràquets, que no li agradava ni la pell ni el somriure..." va explicar una entrevistada.


La companyia de selecció continua penjant ofertes de feina a Internet i demanant requisits com "un pes específic i en proporció amb una alçada d'1,60" i "una bona salut i disposició per passar un examen mèdic". De moment les convocades no han denunciat a la companyia i aquesta no els permet queixar-se a través de les xarxes socials.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: