10 senyals que indiquen que la teva relació d'amistat és sana

per Redacció, el 12 de desembre de 2023 a les 06:00
La nostra salut mental es veu molt influenciada per la gent que ens envolta. És per això que és tan important que les nostres amistats ens aportin i que no ens facin estar malament. Necessitem persones que ens ajudin a treure la nostra millor versió.

No és fàcil saber si una amistat mereix realment la pena. Però avui Yasss ha compartit 10 senyals  que indiquen que una amistat és sana:

 


Si sents que tens amistats que no són sanes el primer que has de fer és identificar quin és el problema. Potser ets tu qui està actuant de manera tòxica i no te n'havies adonat. En aquest cas, parla amb el teu amic/ga i mireu com podeu canviar aquesta dinàmica.

Potser et comportes així perquè les teves amistats sempre han estat així o potser t'està passant alguna cosa que et fa actuar d'aquesta manera. És possible que tinguis una autoestima baixa i necessitis fer mal a altres persones per sentir-te tu bé. En aquest cas, seria adequat que acudissis a un professional.

Si, en canvi, és la teva amistat qui es comporta de manera tòxica i deteriora la teva salut mental, parla amb ell/a i si veus que no canvia, allunya't.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: