Polèmica per les declaracions d'aquests actors de Merlí

per Redacció, el 4 de gener de 2023 a les 11:54
Merlí és una de les sèries catalanes amb més èxit a nivell internacional. De fet, molts dels seus actors es van fer famosos arran d'aquesta producció com ara Adrian Grösser i Marcos Franz, que van fer els papers del Marc i el Gerard.

Tot i que la fama els va agradar durant un temps, asseguren, literalment "que estan fins la polla" que els reconeguin per Merlí. Així ho han dit ells mateixos al podcast Domingo se sale.


 


"Estem fins a la polla que ens diguin 'ets el de Merlí'. Fa vuit anys! Hem fet moltes altres coses. El que passa és que Merlí ho ha petat i ell és el 'Gery' i jo sóc el 'Marc' i ho serem molts anys", han assegurat.


Així mateix, també han confessat que mentre rodaven la producció sí que "tenien moltes ganes de ser famosos". Fins i tot, buscaven l'atenció. L'Adrian Grösser ha explicat com el seu amic Marcos Franz el trucava per a sortir de festa perquè els fans li pugessin l'ego: "El Marcos m'ha arribat a dir 'anem a Apol·lo, que necessito una mica de fans que em pugin l'ego'. És humà, no passa res. Quan no ho tenim, ho volem".

Després de les declaracions dels qui van ser els seus companys en la sèrie Merlí, l'actor Carlos Cuevas, no s'ha posicionat públicament, però ha deixat reaccions en forma indirecta. Ho ha fet a través de Twitter, fent "m'agrada" al tuit d'un usuari on es podia llegir: "Merlí va passar fa vuit anys. Supereu-ho si us plau".

 

D'altra banda, les declaracions dels actors també han generat tota manera de comentaris a Twitter. Us en deixem alguns:
 




[/ficentrareport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: