Risto Mejide demana perdó... però torna a generar debat amb aquestes declaracions

per Redacció, el 4 de gener de 2023 a les 13:13
"Sabeu que això és un programa d'humor i que m'encantaria començar d'una altra manera. Però és el que toca". Risto Mejide iniciava així el seu programa Todo es mentira després de les polèmiques declaracions que va fer durant les Campanades.

Per si no ho recordeu, el publicista va preguntar a la seva companya de retransmissió si tenia alguna cosa per anunciar, "un embaràs o la mort d'un ésser estimat", perquè això "donava audiència". Unes declaracions que molts van relacionar amb Cristina Pedroche i amb Ana Obregón, que va perdre un fill.


 


De fet, Ana Obregón va respondre al publicista recriminant-li les seves paraules i assegurant que, en aquesta vida, "no tot s'hi val". "Els teus comentaris fan molt mal. I també fa molt mal el teu riure al final, com si fos divertit enterrar un fill. No ho és Risto. I no li desitjo a tu ni a ningú", deia la presentadora.

Davant aquestes paraules, Risto Mejide s'ha disculpat públicament i ha assegurat que en cap cas volia ofendre Ana Obregón i Cristina Pedroche.

Després de fer-ho, però, ha acusat Televisió Espanyola: "Això va per als directius d'RTVE que cinc mesos després que morís el teu fill (el d'Ana Obregón), van decidir que donessis aquestes Campanades. Això va amb el mercat de la morbositat i del qual em sento bastant en contra", ha dit.

Com era d'esperar ha generat debat a Twitter, ja que, com molts li han recordat, ell molts cops ha buscat precisament la morbositat i ha fet declaracions molt ofensives.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: