La resposta de Bad Bunny a les crítiques per llançar el mòbil d'una fan a l'aigua

per Redacció, el 5 de gener de 2023 a les 06:00
Fa uns dies Bad Bunny es va enfadar amb una fan que intentava fer-se una selfie amb ell, li va agafar el mòbil i el va llançar a terra. Això va passar a la República Dominicana i la seva reacció va indignar a moltes persones.

El vídeo va trigar molt poc en fer-se viral i en ell es pot escoltar com un dels presents diu a l'artista: "T'has burlat, aquí t'has burlat". Ell sembla no immutar-se i continua caminant amb els seus amics, però després demana que "respectin l'espai", a la qual cosa una persona li diu: "t'estimem com sigui".

 
Després que els fets es fessin virals, el cantant va publicar un tweet explicant el motiu de la seva reacció:

 
"La persona que s'acosti a mi a saludar-me, a dir-me alguna cosa, o només conèixer-me, sempre rebrà la meva atenció i respecte. Els que vinguin a posar-me un cabró telèfon a la cara ho consideraré com el que és, una falta de respecte i així mateix el tractaré jo", va dir a Twitter.

Sembla doncs que Bad Bunny dona molta importància al seu espai personal i que li agrada que les persones siguin educades i el saludin abans de demanar-li una foto. Tot i això, la seva actitud no va ser la més adequada.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: