Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa sorprèn a tots els seus seguidors amb aquesta petició

per Redacció, el 9 de gener de 2023 a les 06:00
Megan Fox ha sorprès a tots els seus seguidors amb un post al seu Instagram on demana candidates per ser les seves novies. Molts fans han quedat bocabadats amb el seu anunci i han dubtat de si l'actriu està bromejant o si és que ha passat alguna cosa amb el seu marit i actor Machine Gun Kelly.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)


El post ja acumula més de 3 milions de likes i diu: "Estic buscant una novia. Si us plau, envieu la sol·licitud per DM". Són moltes les persones que, tot i sospitar que es tracta d'una broma, no han volgut deixar escapar l'oportunitat i han escrit a l'actriu.

El que ha quedat clar és que no té cap problema amb el seu marit, ja que ell mateix li ha seguit la broma i ha deixat un comentari on diu que "no creu que tingui la capacitat d'arxiu per aquesta sol·licitud".


L'actriu de Hollywood sempre s'ha mostrat molt oberta a l'hora de parlar de la seva bisexualitat, tot i ara mostrar-se molt enamorada del seu marit. Ruby Tose, amiga de la parella, també ha volgut deixar un divertit comentari: "Que no et va donar Machine Gun Kelly la meva sol·licitud? Jo li entregava diàriament mentre rodàvem 'Taurus'".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: