Detenen un home per retenir i violar una menor a l'Alt Penedès

per Redacció, el 8 de gener de 2023 a les 22:40
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home com a presumpte autor d'una agressió sexual a una menor de 16 anys a l'Alt Penedès (Barcelona). Segons ha avançat aquest diumenge Catalunya Ràdio, el suposat autor del crim té 35 anys. L'individu va captar la noia a la sortida d'una discoteca del municipi de matinada i se la va emportar a casa a la força introduint-la dins del seu cotxe.

Fonts policials han confirmat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que la va retenir il·legalment i, posteriorment, la va violar. L'arrest de l'agressor va tenir lloc dissabte a la tarda després que la menor denunciés els fets. Els agents que són al capdavant de la recerca del cas ja han escorcollat l'habitatge del detingut, que comparteix amb dues persones més. S'espera que l'home passi a disposició judicial en les pròximes hores.


 
D'altra banda, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, on hi ha la discoteca, ha emès un comunicat de rebuig "enèrgic" a l'agressió sexual i ha expressat "absolut suport a la víctima i a la seva família".


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: